31 mei 2016

Atletieksportdag Taalcentrum 2016
Wat een dag hebben we weer achter de rug, mooi weer en heel veel enthousiaste leerlingen van het Taalcentrum.
Vanaf 9.00 uur was iedereen aanwezig op de atletiekbaan in Hoogland. We begonnen met een warming up, gegeven door studenten van de Sportacademie.
Deze studenten waren ook scheidsrechter op de verschillende onderdelen en dat hebben ze goed gedaan (op een paar uitzonderingen na).

Na de warming up ging iedereen met zijn groep naar de volgende onderdelen: kogelstoten, hardlopen, hoogspringen, balwerpen, hordenlopen en verspringen.
Tussendoor was er heerlijke cola, sinas en cassis die meneer Bert had geregeld. Iedereen heeft heel goed zijn best gedaan om zo goed mogelijk te presteren.
Die inzet van onze leerlingen is bijzonder, want dat zie je op andere scholen wel eens anders. Met zo’n inzet kun je heel ver komen. Niet alleen in de sport maar ook in de rest van je carrière. Daarom een groot applaus voor alle leerlingen van het Taalcentrum.

Ook zijn er weer super mooie aktie foto’s gemaakt door meneer Traas. Die jullie dus nu op onze site kunnen zien.
Als afsluiting van deze geweldige dag werd er nog een estafette gelopen dit was heel spectaculair om te zien.
Op donderdag werden de felbegeerde medailles uitgereikt en de diploma’s. Onder luid gejuich mochten de winnaars het podium op en kreeg iedereen zijn diploma.

Groetjes meester Erik

Klik hier voor de uitslagen

Klik hier voor foto's sportdag

 

update 8-06-2015