5 juni 2015

Wat een dag hebben we weer achter de rug, veel zon een aantal schoolrecords en heel veel enthousiaste leerlingen van het Taalcentrum.
Vanaf 9.00 uur was iedereen aanwezig op de atletiekbaan in Hoogland.
Er werd een warming up gegeven door studenten van de Sportacademie. Deze studenten waren ook scheidsrechter op de verschillende onderdelen en dat hebben ze heel goed gedaan (een enkeling uitgezonderd).
Na de warming up ging iedereen met zijn groep naar de volgende onderdelen: kogelstoten, hardlopen, hoogspringen, balwerpen, hordenlopen en verspringen.
Tussendoor was er heerlijke cola, sinas of cassis geregeld door onze nieuwe conciërge Bert.
Iedereen heeft ontzettend hard zijn best gedaan om zo goed mogelijk te presteren.
Die inzet van onze leerlingen is bijzonder, want dat zie je op andere scholen wel eens anders. Met zo’n inzet kun je heel ver komen. Niet alleen in de sport maar ook voor je eigen toekomst.
Daarom een groot applaus voor alle leerlingen van het Taalcentrum.
Meneer Traas heeft wederom mooie aktie-foto’s gemaakt die jullie nu op onze site kunnen zien en hij heeft gezorgd dat alle scores en uitslagen verwerkt zijn in een overzicht. Dit is heel veel werk. Hartelijk dank hiervoor meneer Traas!
Als afsluiting van deze geweldige dag werd er nog een estafette gelopen. Dit was heel spectaculair om te zien.
Vandaag werden de felbegeerde medailles (bling bling) uitgereikt en de diploma’s (geschreven door Juf Marloes en juf Alma) uitgedeeld. Onder luid gejuich mochten de winnaars het podium op en kreeg iedereen zijn/ haar diploma. Ook werden er dit jaar extra medailles uitgereikt voor leerlingen die al het hele jaar goed meedoen in de sportles maar bij de toernooien net geen medaille winnen. Deze extra medailles waren voor: Olyah, Fiona, Huda, Fadumo, Massoud en Samir.
Alle collega’s en leerlingen bedankt voor het slagen van deze sportieve dag!!!

Groetjes sportmeesters Siemon, Tim en Erik

Klik hier voor de uitslagen

Klik hier voor foto's sportdag

Klik hier voor foto's prijsuitreiking

 

update 8-06-2015