24 april 2013
Soms worden dromen werkelijkheid. Zoals op woensdag 24 april 2013. Voor veel leerlingen, maar ook voor de meesters. Nadat we acht weken lang elke week hebben geoefend in de gymlessen, was het eindelijk zover. En zelfs leerlingen die vrij waren kwamen er speciaal voor naar school.

Volleyballen! Een echt toernooi. Met scheidsrechters, medailles, teamgenoten uit verschillende klassen, prachtige acties en heel veel plezier.

’s Ochtends begonnen de eerste zes teams. Zij moesten twee wedstrijden spelen voor een plek in de halve finale. Na een beetje wennen aan elkaar, elkaar helpen met de wisselregels en hulp van de E4U leerlingen van de Kaliumweg, konden de wachtende teams en scheidsrechters genieten van mooie wedstrijdjes. Aan het eind van de ochtend en na allemaal drie wedstrijden gespeeld te hebben stonden er twee teams in de finale. Iedereen ging er goed voor zitten en zagen na een spannende wedstrijd David H., Nurdin, Emre, Maria en Phoobordin als winnaars het veld afstappen. Zij kregen allemaal een medaille.

’s Middags waren de volgende zes teams aan de beurt. Ook zij speelden allemaal twee wedstrijden voor een plekje in de halve finale. Juf Ismena en juf Kader telden de punten. ’s Ochtends hadden we al gezien dat volleybal echt een teamsport is, je kan het niet alleen oplossen, je moet samen spelen. En dat gebeurde weer erg goed. Kijk maar eens goed naar de foto’s, dan zie je hoe iedereen aan de beurt komt en soms twee leerlingen tegelijkertijd de bal spelen.
De finale werd gewonnen door het team van Angela, Abdellah, Yohannes, Tim en Mayongba.

Omdat er zo sportief gespeeld werden er ’s ochtends en ’s middags een extra medaille uitgereikt. Heel veel leerlingen hielpen elkaar en gaven elkaar de kans om te scoren. Dat is samen sporten zoals het het leukst is. De Fair Play-prijzen gingen naar Sara en Bielul.

Iedereen bedankt voor jullie enthousiaste deelname. En kampioenen en winnaars van de Fair Play-prijs: gefeliciteerd.

Geniet nog een keer mee van de mooie momenten!

Sportieve groet,

Meester Erik en meester Siemon

Klik hier voor foto's

update 05-05-2013