13 december 2013

Frisse lucht, warme jassen, grote mutsen en rode wangen. Vrijdag de dertiende (oh oh...) gingen leerlingen, leraren en leraressen naar de schaatsbaan op het Eemplein in Amersfoort. Schaatsen aan, handschoenen aan en schaatsen maar! Sommige leerlingen gleden moeiteloos over het ijs. Voor anderen was het de eerste keer. Glijden, glibberen en ook veel vallen! Gelukkig waren er een soort rollators (of moeten we spreken van glijlators?) waarmee je het kon leren.
Het was leuk om te zien dat de leerlingen die het al goed konden, de leerlingen die het nog moesten leren hielpen. Samen vallen is leuker dan alleen...;) Samengevat: schaatsen is pijnlijk maar enorm leuk!

Juf Marloes

Schaatsen is moeilijk.
Vandaag ging ik met een paar klassen naar de schaatsbaan. Het is heel erg leuk om mee te doen met schaatsen, maar het is wel een klein beetje moeilijk. En het is ook een beetje gevaarlijk, dus je moet wel op letten hoe je valt, want je kan heel snel gewond raken of iets breken. Maar het gelukkigste is dat er niemand gewond is geraakt en niemand iets heeft gebroken.
Lieve Juf Saskia bedankt dat u dit voor ons heeft georganiseerd,

Ayoub Hajlout

Klik hier voor foto's

update:16-12-2013