16 november 2012

Donderdag 15 november 2012 om 09:15 sochtends gaat de bel en we moesten de lessen wisselen maar we hadden geen normale les als gewone dagen.
We hadden een les over het geld. Er kwam een man van ABN- Amro bank om een kleine presentatie aan ons te geven.
Ik vond het interessant en ging snel de klas in en heb een goede plaats gevonden en ik zat stil zodat die meneer gaat beginnen.
De man begint, eerst heeft hij over zichzelf vertelt en dan over wat we met geld kunnen doen en hoe we met geld omgaan.
Daarna heeft hij gezegd dat we zometeen een quiz gaan spelen en wie de winnaar is gaat gratis naar het geld museum!
Vervolgens heeft hij 4 groepjes met 6 en één groepje met 5 leerlingen gemaakt en welke groep het meeste geld verzamelt is de winnaar.
Tenslotte het spel begint en we moesten de vragen over het geld beantwoorden en mijn groepje heeft alle vragen goed beantwoord en we hebben gewonnen.

Omid


Gisteren had we een gesprek met ABNAmro.
We had met een meneer gesproken. Dan moeten we een Cash Quiz. En mijn groep had gewonnen.
Ik vond het erg saai.

Khalid

Gisteren was wel leuk. Ik vind quiz heel leuk maar ook uitleggen wat is geld. Quiz heb ik verloren. We hebben leuke varkenspaarpot met chocolatjes. Vind ik aardig van meester.

Kacper

Ik vond gisteren heel leuk, want er was een meneer die vertelde over het geld.
En we hebben ook een spel gespeeld. En dat was heel leuk. En we hebben ook leuke dingen gehaad van die meneer.
Die meneer was heel aardig, hij verteld heel veel dingen die ik niet wist over het geld.
Ik vond gisteren een heel leuke dag.

Sami

Gisteren was een heel leuke dag omdat gisteren ik veel geleerd heb. Ik heb geleerde over de bank rn ook hoe kan ik een rekeningnummer open doen. We hebben een leuke speletje gehaad. Dat was ook heel leuk. Als we een goede antwoord geweet, dan krijgen we neppe geld. Mijn groep heeft gevonen. Dus mijn groep gaat naar een geldmuseum.

Olga Kopylova


Gisteren was een leuke dag, een man van ABN AMRO was bij ons geweest. Hij vertelde over verschillende leuke dingen, over geld, wat je met geld kunt doen en hoe kan je je geld sparen. We hebben hele leuke quiz gespeeld. Mijn groepje heeft gewonnen. Aan het eind hebben we een leuke spelletje, een sleutelkort, een krant en een pen van ABN AMRO gekregen.

KamilGisteren was een hele leuke dag. Het was gezelig. Gisteren kwam een man van ABN-Amro banking. Hij was een aardige man. Hij vertelde meer informatie over geld, want het was een goede dag. Het is week geld van Nederland. Iedereen weet dat geld is heel belangrijk van het leven. De man vertelde iets over wat is een bank? Hoe werkt een bank?
Bank is heel belangrijk, want als je geld hebt dan kan je in de bank bewaren. Je kan wat in je huis bewaren, maar het is niet veilig. In de bank is bijna altijd veilig want de politie is altijd let op daar.
De man vertelde ook wat heeft geld gemaakt. Vroeger weet ik niet maar nu wel. Geld heeft gemaakt een katoen.
Wij hebben ook een quis spelen over het geld. Maar jammer genoeg wij zijn verloren. Wij krijgen ook een cadeautje van die man.
Het was een leuke dag.

Mohamed


Gisteren was een leuk dag. Ik weet nu heel veel over banken, en rekenings. Die man die uit ABN AMRO was aardig.

IsmailGisteren was een leuk dag. De man van de ABN-AMRO heeft ons verteld over geld. Wij hebben een geld quiz gedan en ik had bijna alle antwoorden goed maar me groep wilde niet naar me luisteren. Als alles klaar was dan greegden we een spel en een pen.

Daniel W


Ik vond gisteren heel erg leuk, omdat ik heel veel heb geleerd. Wij hebben gisteren een leuke spelletje gespeld en het had iets met wiskunde te maken.
Wij hebben gisteren met geld gewerkt. Er waren 4 groepjes. Mijn groepje heeft helaas niet gewonnen, omdat sommige vragen moeilijk waren en daardoor hebben we geen geld verdient. Wij kregen les van iemand uit de ABN-AMRO.

Rachel Cabrales Acosta

Klik hier voor foto's

update:18-10-2012